600 г кролика 100 г моркви 2 картоплини 3 зубчики часнику 1/2 ч. л. чебрецю 1 ч. л. сушеної паприки 1 ч. л. насіння гірчиці 3 ст. л. олії сіль чорний мелений перець зелень петрушки
Кролика розріжте на великі шматки, натріть сіллю.
Розігрійте духовку до 170 °С.
Змішайте чебрець, зерна гірчиці, паприку й олію та змастіть цією сумішшю кролика. Покладіть до форми, додайте чорний перець, накрийте кришкою або фольгою та поставте в духовку на 1 годину. Перегортайте шматки 3—4 рази, якщо соку зовсім не буде, влийте 1/2 склянки окропу.
Очистіть овочі. Наріжте моркву скибочками, картоплини переріжте на 2—4 частини, розчавіть часник пласкою стороною ножа. Додайте овочі до форми з м’ясом кролика, перемішайте із соком та запікайте 20 хвилин під кришкою або фольгою, потім зніміть кришку та готуйте до м’якості картоплі.
Загалом кролик готується приблизно 2 години, але кожні 10—15 хвилин треба поливати овочі та м’ясо соком або обережно мішати.