Friday, 16.11.2018, 02:49
business from scratch
Welcome Guest | RSS
Site menu
Section categories
Мої статті [26]
Our poll
Оцініть мій сайт
Total of answers: 2
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » Articles » Мої статті

Тушкований у духовці кролик з овочами

Тушкований у духовці кролик з овочами

600 г кролика
100 г моркви
2 картоплини
3 зубчики часнику
1/2 ч. л. чебрецю
1 ч. л. сушеної паприки
1 ч. л. насіння гірчиці
3 ст. л. олії
сіль
чорний мелений перець
зелень петрушки


Кролика розріжте на великі шматки, натріть сіллю.

Розігрійте духовку до 170 °С.

Змішайте чебрець, зерна гірчиці, паприку й олію та змастіть цією сумішшю кролика. Покладіть до форми, додайте чорний перець, накрийте кришкою або фольгою та поставте в духовку на 1 годину. Перегортайте шматки 3—4 рази, якщо соку зовсім не буде, влийте 1/2 склянки окропу.

Очистіть овочі. Наріжте моркву скибочками, картоплини переріжте на 2—4 частини, розчавіть часник пласкою стороною ножа. Додайте овочі до форми з м’ясом кролика, перемішайте із соком та запікайте 20 хвилин під кришкою або фольгою, потім зніміть кришку та готуйте до м’якості картоплі.

Загалом кролик готується приблизно 2 години, але кожні 10—15 хвилин треба поливати овочі та м’ясо соком або обережно мішати.

Готову страву прикрасьте нарізаною дрібно зеленню петрушки.

TutFood - украинские блюда
Category: Мої статті | Added by: labuten (19.09.2017)
Views: 60 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Log In
Search
Copyright MyCorp © 2018Website builderuCoz